Menu
Vaša košarica


Ostali alati i pribor

18V XR KOMPAKTNA SVJETILJKA
TOP! NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCL077
Kompaktna svjetiljka ima 3 postavke svjetline s maksimalnom snagom od 2000 lumena.Višepoložajna ručka s navojima za pričvršćivanje na postolje.IP54 za zaštitu od prašine i prodora vode...
AKU REZKAR 18V XR 8 MM + 2 X 5 Ah
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCW604P2
Kupola se može namjestiti u pet položaja za postupno ili ponovljeno uranjanje.Aluminijsko kućište motora može se brzo prebaciti na fiksni osnovni nosač, povećavajući svestranost stroja.Dvostruka LED svjetla povećavaju vidljivost oko rutera tijekom rada radi veće točnosti.Ima kompaktan, lagan dizajn ..
AKU SVJETILKA LED 18V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCL074
Svjetiljka ima svjetlosni tok do 5000 lumena s tri postavke svjetline.Ima uzorak snopa od 360° koji je precizno izrađena leća sa 150 žljebova.Leća sa 150 žljebova služi za svijetli ravnomjerni snop i osvjetljenje cijelog radnog prostora.Svjetiljka ima dodatak za stalak i kuku za vješanje, što omoguć..
KOLICA ZA D25981
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: D259811
Kolica su namijenjena za višekratnu upotrebu.Kolica se mogu koristiti za nošenje razbijača i materijala (cigle, vreće cementa itd.).Inovativni dizajn omogućuje da se čekić pričvrsti na kolica sa ili bez dlijeta.Stražnje klizne cijevi omogućuju korisniku da jednostavno povuče jedinicu na vozilo.Zahva..
LAMPA 18V BREZ BATERIJE LAMPA 18V BREZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BDCCF18N
Bežična snaga i praktičnost.Dio 18V litij-ionskog sustava.Kompaktan i lagan, za veću udobnost i kontrolu tijekom korištenja.90 lumena svjetla visokog intenziteta.Rotirajuća glava za rasvjetu s više položaja.Dizajniran da stoji na boku za dodatnu fleksibilnost.Mekani protuklizni rukohvat koji osigura..
Prikazano 1 do 5 od 5 (1 stranica)