Menu
Vaša košarica


Višenamjenski alat

18V DUAL - KIT ZA POLIRANJE RADA 18V DUAL - KIT ZA POLIRANJE RADA
TOP! NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM848P2
Opis:Komplet za poliranje s dvojnim delovanjem 18V. 18V XR bezkrtan motor isporučuje se u zahtjevnim aplikacijama.Rasprostranjeni kružni tokovi brzo dodaju nadzor brzine s prilaganjem tišine, koji djeluju na sigurno. 15 mm metanje koristi lažje u brzim rezultatima pri popravljanju krutih pragova u b..
KRUŽNA PILA 650W 89mm
NIJE NA ZALIHI
Brand: Stanley Model: FME380K
Kompaktan prijenosni cirkular za rezanje drva, metala, pločica, kuhinjske ploče, PVC, bakrenih cijevi i podne obloge.Snažan 650 W motor za brzo piljenje i visoke kvalitete za rezanje.Laser  za precizne, čiste rezove.Lagan i kompaktan za jednostavno korištenje u različitim pozicijama, a naročito na u..
MULTIFUNKCIJSKI ALAT MT350K MULTIFUNKCIJSKI ALAT MT350K
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: MT350K
Vrhunska akumulatorska bušilica s patentiranom mogućnošću pretvaranja u razne električne alate.Ova verzija Multievo™ multitool početnog kompleta opremljena je glavom za bušenje,koji pruža brzinu i snagu za bušenje najvećih rupa (25 mm) u drvu i metalu (10 mm).Dodatne glave električnih alata u sustav..
VIŠENAMJENSKA OŠTRICA ZA B. PLOĆU DWE315 i DCS355
NIJE NA ZALIHI
Brand: DeWalt Model: DT20700
Kapacitet usisavanja prašine kada je spojen na zasebnu jedinicu za usisavanje prašine,za smanjenje prašine od brušenja.Prikladno za DEWALT multi alat...
VIŠENAMJENSKI ALAT 300 W VIŠENAMJENSKI ALAT 300 W
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: FME650K
Sa šest brzina i snažnim motorom od 300 W, ni jedan zadatak mu neće predstaviti problem. Jednostavno ćete ga moći koristiti i na teže dostupnim mjestima. Zbog trokutnog oblika dostići će i kutne prostore. Oblik produženih noževa omogućit će vam rezanje linoleuma ili oštrog tepiha na tlu, bez dodatno..
VIŠENAMJENSKI ALAT 300 W+PRIBOR 12 KOM
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: MT300SA2
Jedinstvena ručka bez alata za brzu i jednostavnu izmjenu pribora bez alata.Varijabilna brzina omogućuje optimalnu kontrolu za sve zadatke.Tanak dizajn kućišta za vrhunsku udobnost i jednostavno korištenje.Robustan dizajn posude za pekmez osigurava izdržljivost i jednostavno servisiranje.Brusna ploč..
Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)