Menu
Vaša košarica


Kućna sredstva za čišćenje

 

Aku Power čistać Schumbuster LI-Ion Aku Power čistać Schumbuster LI-Ion
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BHPC210
Čišćenje površina bit će jednostavno uz Scumbuster akumulatorski čistač.Oscilirajućim pokretom također ćete ukloniti prljavštinu sa skrivenih dijelova i ureza.Praktičan je i višenamjenski, a u setu se nalaze različiti jastučići za pranje.Spremite čistač u stanicu za punjenje, koja se može postaviti ..
Aku Power čistać Schumbuster LI-Ion Aku Power čistać Schumbuster LI-Ion
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BHPC220
Čišćenje površina bit će jednostavno uz Scumbuster akumulatorski čistačsa snažnom Li-Ion baterijom i teleskopskim stupom.Oscilirajućim pokretom također ćete ukloniti prljavštinu sa skrivenih dijelova i ureza.Praktičan je i višenamjenski, au setu se nalaze različiti jastučići za pranje.Spremite čista..
AKU USISIVAĆ 3U1 18V 2,2 Ah AKU USISIVAĆ 3U1 18V 2,2 Ah
NA LAGERU
Brand: LAVOR Model: FREE VAC 1.0
FREE VAC 1.0 AKU USISIVAĆ 3V1 18V 2.2Ah - Status napunjenosti baterije: žuto svjetlo - usisivač će biti spreman za uporabu u sat i pol Zeleno svjetlo - potpuno napunjeno - ECO način rada omogućuje vam reguliranje snage; uštede energije i najbolje performanse - 18V Li – Ion bateriju možete u bilo ko..
Akumulatorki ručni usisivač 16.2 Wh
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: DVA315J
Black & Decker DVA315J usisavač ima litijsku bateriju od 16,2 Wh iidealno za generalno čišćenje doma, automobila, ureda, studentske ili studentske sobe.Lagana bežična tehnologija usisavača osigurava jednostavno čišćenje.Dizajn ručnog usisavača nudi širok otvor uz pomoć kojeg usisavač pokupi velike č..
ČISTAČ ZRAKA 9W, HEPA FILTER ČISTAČ ZRAKA 9W, HEPA FILTER
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXAP60E
CADR (Clean Air Delivery Rate) od 60 m3/h osigurava izvrsnu učinkovitost čišćenja zrakaPogodno za prostorije do 20m2Izuzetno tih rad na 19 dB, idealan za korištenje noćuSustav filtracije za promicanje čistog zraka s predfiltrom i EPA 12 OSIGURAVA ČIST, PROČIŠĆEN ZRAK U SVA GODIŠNJA DOBAINDIKATOR ZAM..
GLAČALO SA POSTAJOM 2000 W, 120 G / M
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXSS2200E
  Snažna para za brzo uklanjanje najtvrdokornijih bora.Centar za glačanje pogodan za glačanje svih vrsta tkanina, čak i onih najosjetljivijih, uz minimalan napor.Proizvod s dvogodišnjim jamstvom, s filtrom protiv kamenca za bolje održavanje isustav protiv kapanja za visokokvalitetno glačanje s ručko..
MOKRO SUHI USISIVAČ 220-240V ~ 50-60Hz
NIJE NA ZALIHI
Brand: LAVOR Model: WINDY 378 PF
Lavor-Wash mokro-suhi usisavač WINDY 378 PF ima 3 visoko učinkovita bypass motora. Sa spremnikom od 78 l i usisnim kapacitetom od 195 l/s, to je visokokvalitetan, robustan i učinkovit industrijski usisavač.Karakterizira ga otpornost na udarce, sustav za čišćenje filtera i blokator statičkog električ..
MOKRO SUHI USISIVAČ 4V1 1200 W
NA LAGERU
Brand: LAVOR Model: FREDDY 4 IN 1
Freddy 4u1 je usisavač pepela, usisavač za mokro i suho usisavanje te usisavač-puhač. Značajke:Utišani motorDvostruka električna izolacijaMetalni spremnikPneumatski tresač filteraUložak filtera koji se može pratiMetalna savitljiva cijev 1 m.Funkcija puhača..
Prikazano 1 do 8 od 8 (1 stranica)