Menu
Vaša košarica


Akumulatorski usisavači

 

AKU ČISTAČ ZA PROZORE -SET AKU ČISTAČ ZA PROZORE -SET
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: WW100K
Aku Black + Decker WW100K čistać za prozore je lagan, praktičan i nezaobilazan čistač stakla i sadrži prskalicu s deterdžentom, mikrofibre pločicom i usisnom jedinicom. Rotirajuća glava omogućuje lagano kretanje između načina prskanja, čišćenja i usisavanja, čistač je dizajniran od neugodnog pada. S..
AKU MOKRO SUHI USISIVAČ 7,2V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: WDC215WA
Akumulatorski usisavač za mokro suho pranje Black + Decker WDC215WA s higijenskom tehnologijom filtera sa zamjenjivim i perivim filterom.Sakupljač prljavštine može se zamijeniti pritiskom na gumu. Značajke:- napon: 7,2 V- snaga baterije: 10,8Wh- protok zraka: 837 L / min- posuda za prah: 385 mL- sta..
Aku ručni usisivač 7,2V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: NVC215W
Akumulatorni ručni usisivač Black+Decker NVC215W  ima jako širok otvor za usisavanje i posudu za efikasno otklanjanje i velikog smeća. Jako praktičan, klasičan model u obnovljenom ergonomskom obliku u ledeno plavoj boji. Dodana je i stanica za punjenje, koja se može montirati na zid  - tako mož..
AKU USISIVAČ Dustbuster FLEXI 10,8 V AKU USISIVAČ Dustbuster FLEXI 10,8 V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: PD1020L
Black + Decker Flexi Dustbuster PD1020L je kompaktan, fleksibilan i moćan usisivač s moćnom tehnologijom baterija od 10,8 V za učinkovito i brzo čišćenje. Ima fleksibilnu cijev od 1,5 m za čišćenje većih površina koja su teže dostupna. Ima pametnu tehnologiju punjenja koja se automatski isključuje ..
AKU USISIVAČ Dustbuster FLEXI 12 V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: PD1200AV
Auto usisivač Dustbuster Black + Decker PD1200AV je ručni 12V usisivač za jednostavno čišćenje automobila. Jedinstvena integrirana cijev omogućuje vam da dođete do svih dijelova vašeg automobila, gdje drugi ručni usisavači ne mogu. Zbog potpuno prozirnog spremnika znate točno kada ručni usisavač tr..
AKU USISIVAČ Dustbuster FLEXI 18 V AKU USISIVAČ Dustbuster FLEXI 18 V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: PD1820L
Black + Decker Flexi Dustbuster PD1820L je novi kompaktan, prilagodljiv i moćan usisivač s snažnom 18V punljivom Li-Ion tehnologijom za učinkovito i brzo čišćenje. Ima fleksibilnu cijev od 1,5 m za čišćenje većih površina koja su teže dostupna. Indikator stanja LED trepće 30 sekundi prije nego što ..
AKU USISIVAČ S TELESKOPOM. PALICO 21,6V, 2,1Ah 3V1 AKU USISIVAČ S TELESKOPOM. PALICO 21,6V, 2,1Ah 3V1
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BHFE620J
Black+Decker BHFE620J bežični usisavač može se pohvaliti laganimmanevriranjem oko uskih prostora.Dizajn niskog profila za čišćenje ispod namještaja.3-u-1 svestranost.Idealan za drvene podove, tepihe i pločice. Značajke: - Vrsta proizvoda: Usisavač- Napajanje: bežično- Izvedba: 16/38 min- Usisna snag..
AKU. RUČNI USISIVAČ 3.6V AKU. RUČNI USISIVAČ 3.6V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: NVC115JL
Opis:Bežični usisavač Li-Ion snage 5,4 W - idealan za opće čišćenje kuće. Lagana bežična tehnologija pruža praktičnost "zgrabi i kreni". Funkcija spremnika za brzo otpuštanje štedi vrijeme i rukama ne dodirujete prljavštinu. Ergonomski dizajn za udobnu upotrebu. Široka usta znače da ovaj usisavač be..
AKU. USISIVAČ  SA TELESKOPOM. STIP. 18V AKU. USISIVAČ  SA TELESKOPOM. STIP. 18V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BHFEV182C
Uspravni usisavač s uklonjivim ručnim usisavačem ima 3 razine usisne snage.Vrijeme usisavanja mu je od 10 do 40 minuta.3-stupanjska filtracija.Ciklonska cirkulacija u spremniku za prašinu za veću učinkovitost usisavanja bez začepljenja filtra.Podna glava s turbo četkom.LED osvjetljenje baze za bolju..
BLACK+DECKER AKU RUČNI USISIVAĆ 10,8V LI-ION BASE
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: DVJ315B
AKU ručni usisavač 10.8V Li-Ion BASE s indikatorom napunjenosti. Značajke: - Napajanje: 10.8V 1.5Ah- Protok zraka: 869 l/min- Vrijeme punjenja: 4 sata- Kapacitet posude: 500 ml..
Parni čistač 1300W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: FSM1605
  Ubijte 99,9 % mikrobov in bakterij brez kemikalij.Močan pretok pare za globinsko čiščenje trdih tal.Varen za uporabo na vseh zaprtih trdih tleh.Pripravljen za uporabo v 20 sekundah.Lahek in močno za premikanje.Odstranljiv rezervoar za vodo, ki ga je enostavno napolniti – samo dodajte vodo iz cevi...
Rezervna krpa za parni čistač 2 kom
NA LAGERU DODATAK
Brand: Black & Decker Model: FSMP20
Visokokvalitetna mikrofibra. Traje više od 100 ciklusa pranja...
Prikazano 1 do 12 od 17 (2 stranica)