Menu
Vaša košarica


Električni usisivači

 

MOKRO SUHI USISIVAČ 1600W MOKRO SUHI USISIVAČ 1600W
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: BXVC30XDE
Usisavač za mokro i suho usisavanje Black & Decker BXVC30XDE idealan je za sveobuhvatnu upotrebu.Koristan je za usisavanje prašine, piljevine i drugog otpada.Pogodan je i za usisavanje vode prilikom pranja tepiha i slično.Posuda je izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika.Čišćenje posude i f..
MOKRO SUHI USISIVAČ 800 W 30L
NA LAGERU
Brand: LAVOR Model: WT30XE
Opis:Tihi motor. Dvostruka električna izolacija. Sustav usisivanja ima premosni ventil za hlađenje. Skladište za dodatnu opremu. Spremnik od nehrđajućeg čelika. Držač kabela za napajanje i 4 okretna kotača. Utičnica električnog alata (najviše 2200 W) s elektroničkom pločom za zaustavljanje funkcije ..
PARNI ČISTAČ 1300W 12v1 SA PRIBOROM PARNI ČISTAČ 1300W 12v1 SA PRIBOROM
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: FSMH1321J
  15 u 1 steam-mop™ s odvojivim ručnim višenamjenskim parnim čistačem i priborom.Usmjereni mlaz pare na zahtjev.Podna glava SteamBurst usmjerava paru kroz 2 mlaznice za bolje čišćenje tvrdokorne prljavštine.Ubija 99,9% bakterija i klica bez potrebe za kemikalijama.Spremno za korištenje za 15 sekundi..
Parni čistač 1300W 13v1 sa rukavicom
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: FSMH1321JSM
10 u 1 steam-mop™ Deluxe s odvojivom Steambuster™ ručnom jedinicomUbija 99,9% bakterija i klica bez potrebe za kemikalijama.Sigurno za korištenje na svim zatvorenim podovima zahvaljujući AutoSelect™ digitalnoj tehnologiji.Odaberite vrstu poda pomoću naredbe za digitalnu ručku.Pustit će se prava koli..
Parni čistač 1600W Parni čistač 1600W
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: FSM1630
Ubija 99,9% bakterija i klica bez potrebe za kemikalijama.Sigurno za korištenje na svim zatvorenim podovima zahvaljujući AutoSelect™ digitalnoj tehnologiji.Odaberite vrstu poda pomoću naredbe za digitalnu ručku.Pustit će se prava količina pare i vaš će pod biti suh za nekoliko sekundi.Odvojivi sprem..
USISIVAČ 700W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BXVML700E
Usisavač bez vrećice ulazne snage 700 W.Podesiva snaga usisavanja omogućuje fleksibilnu prilagodbu prema uporabi.Visoko učinkovit HEPA filter za višekratnu upotrebu.Visokokvalitetni gumeni kotači za optimalno rukovanje i višeposebno pogodan za drvene podove.Turbo Cyclone sustav: jaka centrifugalna s..
Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)