Menu
Vaša košarica


Način isporuke i plaćanja

DOSTAVA

Svu robu iz naše ponudbe moguće je naručiti putem internetske prodaje a dostavu vrši kurirska služba HP.

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opći uvjeti dostave robe.


Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između slijedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:


1. Dostava HP (trošak dostave će biti obračunat u košarici) i iznosi 52,00 HRK v koliko nakup nije veće od 500,00 HRK + PDV.


2. U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem telefona ili E-Maila.

Za sve narudžbe poslane putem web stranica veće od 500,00 HRK + PDV G-M&M će besplatno dostaviti naručenu robu primateljima u Republici Hrvatskoj.


U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta G-M&M sve troškove i rizike preuzima Kupac.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u G-M&M i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.


Uvjeti dostave za plaćanje kreditnim karticama on-line

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom proizvodi se dostavljaju najčešće u utorak.

Ako naručena roba nije isporučiva, G-M&M Zagreb, će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom ili telefonom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara [naziv_trgovca] će izvršiti storno transakcije bez ikakvih troškova za kupca.


Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun (IBAN) G-M&M. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.

Ako naručena roba nije isporučiva, G-M&M Zagreb, će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave.


Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara G-M&M će izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Za povrate sredstava obavezno moramo imati slijedeće Vaše podatke:

Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta

Broj tekućeg ili žiro računa

Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun

Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi sa osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća / obrta

OIB građana / fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća / obrta


Načini plaćanja

G-M&M Zagreb omogućava sljedeće načine plaćanja:

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje, da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijesti o prispijeću pošiljke.