Menu
Vaša košarica


Dlijeto

 

DLIJETA SA DRVENOM RUČKOM
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 2-16-947
-polu-udubljena oštrica, fino polirana sa unutrašnje strane-za rad na oblikovanim predmetima, za modeliranje itd.-veličina: 6mm..
DLIJETA ZA DRVO DLIJETA ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-876
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-velikost: 16mm..
DLIJETA ZA DRVO DLIJETA ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-873
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-velikost: 12mm..
DLIJETA ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-871
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-veličina: 8mm..
DLIJETA ZA DRVO 40MM
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-892
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-dužina: 40mm..
DLIJETO KIPARSKO SA DRVENOM RUČKOM
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 2-16-387
-oštrica sa širokim udubljenjima za cišcenje-drvena rucka zašticena je cistim lakom i ojacana sa niklovanim celicnim prstenjem na krajevima-za izradu polu-drvenih sklopova-dužina: 15mm..
DLIJETO ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-880
Štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-25mm..
DLIJETO ZA DRVO DLIJETO ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-255
-štitnik za oštricu u punoj dužini oštrice - za dodatnu sigurnost-ergonomski mekani rukohvat – za maksimalnu kontrolu pri radu-kvalitetna kromirana celicna legura (kuglicno patent) – pruža superiorno zadržavanje rubova-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za povecanu snagu n..
DLIJETO ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-891
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-dužina: 35mm..
DLIJETO ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-870
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-dužina: 6mm..
DLIJETO ZA DRVO
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-872
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-dužina: 10mm..
DLIJETO ZA DRVO 38mm
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: 0-16-882
-štitnik za oštricu - za dodatnu sigurnost-tvornicki naoštrena oštrica – spremna za upotrebu-kovani karbon celik - osigurava snagu i dugotrajnost-celicna udarna kapica – može se koristiti sa celicnim cekicem za vecu reznu snagu-velikost: 38mm..
Prikazano 1 do 12 od 27 (3 stranica)