Menu
Vaša košarica


Opći uvjeti

OPĆI UVJETI POSLOVANJA I IZJAVA O POVJERLJIVOSTI

Informacije o trgovačkom društvu

 

G-M&M TRGOVINA d.o.o. 

Nova cesta 177

10000 Zagreb

 

MB: 1414186

OIB: 10117879178

IBAN: HR832 360000 1101 421751


Kontakt:

T: +386 (0)1/78 66 567

E: [email protected]OPĆE ODREDBE

Tvrtka G-M&M hr pruža online uslugu putem svoje Internet stranice na domeni dewalt.hr. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem te provođenja financijskih transakcija.

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Krajnje korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice dewalt.hr Korištenjem Internetske stranice Krajnji korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice dewalt.hr u skladu s njima. Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Krajnjeg korisnika, i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji  korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. Krajnji korisnik osobno je odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Krajnji korisnik je upoznat sa činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga, ili do događaja koji su izvan kontrole tvrtke G-M&M TRGOVINA d.o.o. hr te prihvaća da tvrtka G-M&M TRGOVINA d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu. Krajnji korisnik se slaže i prihvaća da pristup Internetskim stranicama ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen.

 

Tvrtka G-M&M TRGOVINA d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji segment poslovanja, uključujući, i bez ograničenja, sadržaj, vrijeme dostupnosti, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje stranica. Nadalje, tvrtka G-M&M TRGOVINA d.o.o. može prestati slati bilo koji dio informacija, ili bilo koju vrstu informacija, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje njihove druge karakteristike.

 

Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i korištenja. Ukoliko se s ovdje navedenim uvjetima korištenja i pravilima ne slažete, molimo vas da se suzdržite od uporabe ove Internetske stranice. 

 

Tvrtka GMM hr. zadržava pravo u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja i/ili Izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga, savjetuje Krajnje korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u Općim uvjetima poslovanja i korištenja i Izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Nastavak korištenja Internetske stranice i nakon objave na internetu  novih promijenjenih Općih uvjeta poslovanja i korištenja odnosno Izjave o povjerljivosti, podrazumijeva se da Korisnik prihvaća izmjene. 

Odgovornost Krajnjeg korisnika odnosi se na sve štete, ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, izuzećem, prekidom, brisanjem, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, računalnim virusom, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, raskidom ugovora, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Krajnji korisnik izričito potvrđuje da tvrtka GMM TRGOVINA d.o.o. nije odgovorna za uvredljivo, neprikladno ili protuzakonito ponašanje Krajnjeg korisnika ili trećih strana te da rizik od šteta koji može nastati kao posljedica navedenog u potpunosti leži na Krajnjem korisniku.

Ni u kojem slučaju tvrtka GMM TRGOVINA d.o.o. neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja, ili zbog nemogućnosti korištenja ovih internetskih stranica. Krajnji korisnik izričito potvrđuje da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj Internetske stranice.

 

Uz prethodno navedene uvjete, tvrtka GMM TRGOVINA d.o.o., neće biti odgovorna, bez obzira na uzrok ili trajanje, za bilo koje pogreške, netočnosti, ili druge nedostatke, neprikladnost ili neizvornost, informacija koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici, kao i za bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija do krajnjeg korisnika, za bilo kakva potraživanja ili gubitke koji iz tog proizlaze. Niti jedna od gore navedenih strana neće biti odgovorna za bilo kakva potraživanja ili gubitke treće strane, uključujući i izgubljenu dobit.

Tvrtka GMM TRGOVINA d.o.o. može raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim Krajnjim korisnikom u bilo kojem trenutku. Tvrtka GMM TRGOVINA d.o.o. zadržava pravo trenutno ukinuti bilo koje zaporke, ili korisničke račune Krajnjeg korisnika u slučaju bilo kakvog ponašanja Krajnjeg korisnika koje Tvrtka GMM TRGOVINA d.o.o., prema svojoj diskrecijskoj ocjeni, smatra neprihvatljivim, kao i u svakom slučaju nepoštivanja Općih uvjeta poslovanja i korištenja od strane Krajnjeg korisnika. 

 

Sjedište tvrtke GMM TRGOVINA d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Krajnji korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.


NARUDŽBA

Cijene su izražene u kunama (HRK), sadrže PDV, vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje. Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obazira na to postoji mogućnost nastanka greške jer je u pitanju ljudski faktor, a po prirodi stvari ne može se raditi o automatskom unosu. 

Takve situacije su izvanredne i za njih se G-MM TRGOVINA d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima jer če ih biti prisiljen obavijestiti o nastaloj situaciji, pogrešnoj cijeni za određeni proizvod te nemogućnosti isporuke po konkretnoj naraudžbi kupca.

 

1. Odaberite proizvod i kliknite gumb "Dodaj u košaricu"

2. U prvom koraku provjerite odabir proizvoda (ako to ne želite, kliknite na "Izbaci", i tako ga uklonite iz košarice). Ako želite dodati nov proizvod, kliknite gumb " Nastavi dodavati proizvode" i ponovite opisane korake.

3. Kada odabirete stavke za kupnju, kliknite "Kupi" i unesite podatke i nastavite. Odaberite način isporuke i način plaćanja i izvršite kupnju potvrdom plaćanja klikom na gumb "Potvrda narudžbe". Unos u polja označena s * je obavezna.

4 Primit ćete obavijest o narudžbi putem internetske stranice na vašu e-mail adresu. Svi popravci ili otkazivanja pošaljite na [email protected]

 

 

Nakon završetka narudžbe, kupac dobiva obavijest o zaprimljenom nalogu na e-mail adresu koja sadrži opis narudžbe, količine i iznosa. Kupac mora obavijestiti online trgovinu na promjenu narudžbe na [email protected]. Po prihvaćanju naloga isti će se obrađivati istim ili najkasnije sljedeći radni dan. Online trgovina www.dewalt.hr pregleda narudžbu, provjerava dostupnost naručenih artikala i potvrđuje narudžbu ili odbacuje narudžbu s razlogom. Online trgovina www.dewalt.hr može pozvati kupca da potvrdi podatke ili da osigura preciznost isporuke na njegov kontaktni telefonski broj, koji je unesen uz prijavu.


NAČINI PLAČENJA

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje, da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijesti o prispijeću pošiljke.

 

2. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

 

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.


NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 01/333 8888

 

DOSTAVA

Svu robu iz naše ponudbe moguće je naručiti putem internetske prodaje a dostavu vrši kurirska služba HP.

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opći uvjeti dostave robe.

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između slijedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

 

1. Dostava HP (trošak dostave će biti obračunat u košarici) i iznosi 52,00 HRK v koliko nakup nije veće od 500,00 HRK + PDV.

2. U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem telefona ili E-Maila.

 

Za sve narudžbe poslane putem web stranica veće od 500,00 HRK + PDV G-M&M će besplatno dostaviti naručenu robu primateljima u Republici Hrvatskoj.

 

U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta G-M&M sve troškove i rizike preuzima Kupac.

U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u G-M&M i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Uvjeti dostave za plaćanje kreditnim karticama on-line.

 

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom proizvodi se dostavljaju najčešće u utorak.

Ako naručena roba nije isporučiva, G-M&M TRGOVINA d.o.o., će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom ili telefonom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara G-M&M će izvršiti storno transakcije bez ikakvih troškova za kupca.

 

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun (IBAN) G-M&M. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove.

Ako naručena roba nije isporučiva, G-M&M TRGOVINA d.o.o., će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara G-M&M će izvršiti povrat uplaćenih sredstava.

 

Za povrate sredstava obavezno moramo imati slijedeće Vaše podatke:

 

• Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta

• Broj tekućeg ili žiro računa

• Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun

• Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi sa osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća / obrta

• OIB građana / fizičke osobe vlasnika računa ili OIB poduzeća / obrtaREKLAMACIJA

U slučaju oštećenja paketa tijekom dostave / transporta, molimo Vas da nas kontaktirate na broj telefona +386 (0) 1 78 66 567 i riješit čemo vašu reklamaciju.

 

Ako je proizvod pogrešan ili oštećen, možete ga slati kurirskom službom na adresu

 

G-M & M TRGOVINA d.o.o.

Cesta dr. Jozeta Pučnika 10

1290 Grosuplje, Slovenija.

 

Zaštita osobnih podataka

G-M&M TRGOVINA d.o.o.obvezuje se na trajnu zaštitu svih osobnih podataka korisnika u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

G-M&M TRGOVINA d.o.o. na neodređeno vrijeme čuva sljedeće podatke svojih korisnika: ime i prezime, email adresu, kontaktni telefon, primarnu adresu i adrese za dostavu, državu prebivališta, vrijeme i datum registracije te arhivu komunikacije s G-M&M TRGOVINA d.o.o.

G-M&M TRGOVINA d.o.o. navedene osobne podatke koristi isključivo za potrebe ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i ostalu potrebnu komunikaciju s članom. Korisnikovi podatci u nijednom slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama.

Za goste G-M&M TRGOVINA d.o.o. čuva osobne podatke članova samo za vrijeme do ispunjavanja narudžbe: ime i prezime, email adresu, kontaktni telefon, primarnu adresu i adrese za dostavu, državu prebivališta, vrijeme i datum registracije te arhivu komunikacije s G-M&M TRGOVINA d.o.o. Nakon ispunjavanja narudžbe čuvaju se samo podatci koji se odnose na pojedinu narudžbu do kojih je pristup moguć samo poznavanjem broja računa i broja narudžbe.

Za zaštitu osobnih podataka odgovoran je i sam korisnik, tako da osigurava sigurnost svoje email adrese, korisničkog imena i lozinke te odgovarajuće programske (antivirusne) zaštite svog računala.GARANCIJSKI UVJETI:

 

Garancija se uvažava sa potvrđenim garancijskim listom i računom. Davatelj garancije jamči za navedene karakteristike i za rad proizvoda bez greške u garancijskom roku, koji počinje vrijediti isporukom proizvoda prema kupcu i traje za: 

 

  • DEWALT: 3 godine na sav program, ukoliko u roku 4 tjedna od dana kupovine alat registrirate na slijedećoj stranici www.g-mm.hr/produljenje-jamstva-dewalt/, osim za: čavlerice, kompresore, agregate, program osobne zaštite i visokotlačne perače garancija je 1 godinu.
  • BLACK&DECKER: 2 godine na sve proizvode i komponente.
  • STANLEY: 1 godinu za sve proizvode ili 3 godine za FatMax električni alat, ukoliko u roku 4 tjedna od dana kupovine proizvod registrirate na stranici https://www.g-mm.si/3leta-stanley-bih.html
  • FIAC: 1 godinu za sve proizvode
  • FASA: 1 godinu za sve proizvode

 

Davatelj garancije se obvezuje, da će snositi sve troškove za otklanjanje kvarova i tehničkih nedostataka, koji su nastali normalnom upotrebom proizvoda za vrijeme trajanja garancije. Za svaki kvar, koji ulazi u okvire garancije, kupac proizvod mora dostaviti ovlaštenom serviseru. Davatelj garancije jamči, da je kupljeni proizvod bez greške u kvaliteti i bez tehničkih nedostataka. Garancija ne isključuje prava potrošača, koja proizlaze iz odgovornosti prodavača za greške na proizvodu. 

Davatelj garancije ne jamči za proizvod: 

- ukoliko se kupac nije držao uputstva za upotrebu,

- ukoliko je kvar pokušala otkloniti osoba koja nije ovlaštena za popravak,

- ukoliko se kupac proizvodom služi nemarno ili na nestručan način,

- ukoliko kupac proizvod koji nije za profesionalnu upotrebu koristi u industriji ili obrtu,

- za potrošne dijelove ili za dijelove koji se mijenjaju redovnim održavanjem.

U garanciju također ne ulaze kvarovi prouzročeni pri transportu proizvoda kupcu, kvarovi zbog nepravilne montaže i održavanja, mehanički kvarovi koje je prouzročio korisnik proizvoda, kvarovi prouzročeni zbog preniskog ili previsokog električnog napona i kvarovi prouzročeni zbog više sile. Ukoliko je garancijski zahtjev nevažeći, kupac će snositi sve nastale troškove. Ukoliko kvar nije otklonjen 45 dana od dana kada je proizvođač, prodavatelj ili ovlašteni serviser primio zahtjev za otklanjanjem kvara, proizvođač će besplatno napraviti zamjenu istog ili sličnog proizvoda. Ukoliko u navedenem roku proizvod nije popravljen niti zamijenjen sa novim, kupac ima pravo na povrat novca. Davatelj garancije besplatno omogućuje održavanje, rezervne i priključne dijelove u zakonski propisanom roku.

Garancija je priložena uz proizvode, za svaki proizvod je specificirana dužina garancije. Garancija se može tražiti u trenutku podnošenja fakture. Za podnošenje garancije molimo da nas kontaktirate putem e-maila [email protected] ili ne telefonski broj 033 764 200.


Jamstvo je priloženo uz proizvode, za svaki proizvod je specificirana dužina jamstva. Jamstvo se može tražiti u trenutku podnošenja fakture. Za podnošenje jamstva molimo da nas kontaktirate putem e-maila [email protected] ili ne telefonski broj 01/78 66 575 ili 01/78 66 573.

JAMSTVO - produženje jamstva 3 godine:

MY STANLEY

MY DEWALT

 

Popis ovlaštenih servisa u HR:

ALATI MILIĆ D.O.O.
Mirka Viriusa 2, 10090 ZAGREB
T: +385 (0) 1 3734 791
M: +385 (0) 9 137 33 000
F: +385 (0) 1 3906 790
W: www.alatimilic.hr 


PROFI – AL OBRT
Mikulinci 4a, 10010 ZAGREB
T: +385 (0) 1 66 22 820
M: +385 (0) 98 718 108
F: +385 (0) 1 66 22 823
W: www.profi-al.hr/zagreb-hrvatska/


ELEKTROMEHANIKA TERLEVIĆ d.o.o.
Ročka 39, 52440 POREČ
T/F: +385 (0) 52 438 297 
W: www.elektromehanika-terlevic.hr 


MEĐIMURKA BS SERVIS
Kalnička 6, 40000 ČAKOVEC
T: +385 (0) 40 384 660
T: +385 (0) 40 500 634
W: www.medjimurka-bs.hr


TITAN d.o.o.
Bogoslava Šuleka 19, 47000 KARLOVAC
T: +385 (0) 47 63 63 11
F: +385 (0) 47 63 63 10
W: www.titan.com.hr 


PAVLOV ALATI
Cesta Dr. F. Tuđmana 273, 
21213 KAŠTEL GOMILICA
T/F: +385 (0) 21 220 022
T: +385 (0) 21 221 122


ALATNICA RIJEKA D.O.O.
Svilno 55, 51000 RIJEKA
T: +385 (0) 91 6060 855
W: www.alatnicarijeka.hr 


ALATI MAŠIĆ
Županijska 38, 31000 OSIJEK
T: +385 (0) 31 200 888
T: +385 (0) 98 506 174


ELEKTROSERVIS D.O.O.
Bana Jelačića 166, 32100 Vinkovci
T: +385 (0)32 332 477
M: +385 (0)95 202 1965Informacije na web trgovini
G-M&M Zagreb ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim.G-M&M ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.
G-M&M se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje [email protected].