Menu
Vaša košarica


AKU puhala

 

18V XR PUHALO BRUSHLESS 18V XR PUHALO BRUSHLESS
TOP! NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCMBL562N
  Snažan motor bez četkica za maksimalne performanse m³/min i km/h u raznim primjenama.Povećanje km/h s koncentratorom za fokusirane primjene.Težina je pravilno raspoređena za udobnu upotrebu i maksimalnu upravljivost.Okidač tempomata namijenjen za blokiranje brzine u posebnim primjenama.Diferencira..
AKU PUHALO 36V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM582N
  AKU PUHALNIK 36V ima izuzetno snažan motor bez četkica s metalnim kućištem što mu omogućuje duži vijek trajanja,veća trajnost i učinkovitost.Jednostavno namjestimo brzinu puhala i zaključamo je, što nam izuzetno olakšava rad.jer nije potrebno držati tipku tijekom rada.Oblik cijevi stvara vrtlog i ..
AKU PUHALO FLEXVOLT 54V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM572N
Uklonite više smeća, brzo s do 423 CFM i 207 km/h / 128 mph.Okidač s promjenjivom brzinom za poboljšanu kontrolu u svim primjenama.Blokada brzine omogućuje potpunu kontrolu snage bez držanja okidača, smanjujući umor.Visoko učinkoviti motor bez četkica omogućuje do 15 minuta rada pomoću baterije od 1..
AKU PUHALO XR 18V 5.0Ah AKU PUHALO XR 18V 5.0Ah
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM562P1
  Bežična puhalica DeWalt DCM562P1 pripada novoj generaciji profesionalnih vrtnih puhala DeWaltalate sa snažnom Li-Ion baterijom od 18 V 5,0 Ah XR.Dizajniran je za tih rad s manje od 65 dB glasnoće.Puhalo je lagano i kompaktno, teži samo 3,2 kg, a dizajn je dizajniran dasmanjuje zamor ruku. Hvat ruč..
AKU PUHALO ZA LIŠĆE 18V 2Ah
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCBL200L
Black+Decker 18V aksijalni puhač koji postiže brzinu od 145 km/h.S litij-ionskom baterijom od 18 V lako će se nositi sa zadacima koje trebate obaviti u vrtu.Aksijalni ventilator omogućuje kretanje veće količine lišća.Lagan i kompaktan, idealan za obavljanje raznih svakodnevnih zadataka čišćenja kao ..
AKU PUHALO ZA LIŠĆE 3 V 1, 36 V BREZ BATERIJE AKU PUHALO ZA LIŠĆE 3 V 1, 36 V BREZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCBLV36B
Usisavač i puhalica za lišće idealni su za brzo uklanjanje tvrdokornog lišćai vlažnog vrtnog otpada, ubrzava kompostiranje i olakšava odlaganje zahvaljujući funkciji usitnjavanja.Brzina puhanja 270 km/h i usisna snaga 8,8 m3/min - snaga puhanja podesiva u 5 smjerovaa usis je podesiv prema zadatku.Je..
AKU XR PUHALO 18V AKU XR PUHALO 18V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM562PB
  Bežična puhalica DeWalt DCM562PB pripada novoj generaciji DeWalt profesionalnih vrtnih alata sa snažnim 18 V.Dizajniran je za tih rad s manje od 65 dB glasnoće.Puhač je lagan i kompaktan, težak je samo 3,2 kg, a oblik je dizajniran da minimalizira zamor ruku.Hvat ručke je gumiran i ergonomski diza..
AKU XR PUHALO 36V BEZ BATERIJE AKU XR PUHALO 36V BEZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM587N
    Bežična puhalica DeWalt DCM5587N pripada novoj generaciji DeWalt profesionalnih vrtnih alata s kapacitetom od 36 V. Značajke: - baterija: 36 V, 7,5 Ah XR Li-Ion- brzina zraka: 229 km/h- vrijeme punjenja: 160 min- masa: 8,4 kg..
STANLEY FATMAX PUHALICA V20 BEZ ČETKICA 4.0AH
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: SFMCBL7M1
Z izboljšano tehnologijo baterij, brez pomnilniškega učinka in minimalnega samopraznjenja je litij-ionska baterija V20 pripravljena za delo, kadar koli ste in kamor koli vas služba zanese – in tudi zdržala bo dlje.Tehnologija brezkrtačnega motorja za izboljšano energijsko učinkovitost in daljši čas ..
Prikazano 1 do 9 od 9 (1 stranica)