Menu
Vaša košarica


AKU puhala

 

AKU PUHALICA FATMAX 54V V60 BARE AKU PUHALICA FATMAX 54V V60 BARE
NA LAGERU
Brand: Stanley Model: SFMCBLB76B
Puhalnik Stanley Fatmax dolazi iz visokozmogljive tehnologije V60. Brezkrtačni motor za poboljšanu energetsku učinkovitost u daljnjem vremenu rada.Visokozmogljiv bezkrtačni motor i aksijalni ventilator osiguravaju do 15,6 m³/min pri 160 km/h za brzo i učinkovito čišćenje vrtnih ispusta.Možnost regul..
AKU PUHALICA ZA LIŠĆE 18 V 2,0 Ah
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: GWC1820PC
Jednostavno pritisnite tipku Power Boost kako biste očistili više subborejskog otpadaUčinkovit dizajn omogućuje maksimalnih 209 km/h za jednostavno čišćenje smećatvrde površine kao što su terase, palube, pločnici, prilazi i garaže.Snaga njegove litij-ionske baterije od 18 V osigurava dulji vijek tra..
AKU PUHALO 18V AKU PUHALO 18V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCV100
Kompaktna i lagana puhalica za čišćenje na licu mjesta.Klizni prekidač promjenjive brzine s okidačem za bolju kontrolu.Priključci za napuhavanje/ispuhavanje za svestranu upotrebu.Prekidač za zaključavanje za jednostavno korištenje. Značajke: - Napon: 18 V- Brzina ventilatora: 18.000 RPM- Izlazna sna..
AKU PUHALO XR 18V 5.0Ah AKU PUHALO XR 18V 5.0Ah
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM562P1
  Bežična puhalica DeWalt DCM562P1 pripada novoj generaciji profesionalnih vrtnih puhala DeWaltalate sa snažnom Li-Ion baterijom od 18 V 5,0 Ah XR.Dizajniran je za tih rad s manje od 65 dB glasnoće.Puhalo je lagano i kompaktno, teži samo 3,2 kg, a dizajn je dizajniran dasmanjuje zamor ruku. Hvat ruč..
AKU PUHALO ZA LIŠĆE 18V 2Ah
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCBL200L
Black+Decker 18V aksijalni puhač koji postiže brzinu od 145 km/h.S litij-ionskom baterijom od 18 V lako će se nositi sa zadacima koje trebate obaviti u vrtu.Aksijalni ventilator omogućuje kretanje veće količine lišća.Lagan i kompaktan, idealan za obavljanje raznih svakodnevnih zadataka čišćenja kao ..
AKU PUHALO ZA LIŠĆE 18V BEZ BATERIJE AKU PUHALO ZA LIŠĆE 18V BEZ BATERIJE
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BCBL200B
Akumulatorska puhalica Black Decker idealna je za uklanjanje lišća,pokošenu travu i mnoge druge tvrde površine s terasa, prilaza, trotoara,garaže i druge tvrde površine.Praktično je temeljito uklanjanje prljavštine velikom brzinom puhanja do 145 km/huklanja vlažno lišće pa čak i tvrdokornu prljavšti..
Prikazano 1 do 6 od 6 (1 stranica)