Menu
Vaša košarica


Rezači živice i sjekači za travu

 

AKU MAKAZE ZA ŽIVU OGRADU 36 V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GTC36552PC
Škare za živicu lako režu grane ili uklanjaju zaglavke bez oštećenja oštrice ili živice.Duljina noža od 55 CM i razmak između noževa od 22 mm prikladna je za žive ograde srednje veličine.Izdržljiva, robusna oštrica dvostrukog djelovanja izrađena od kaljenog čelika.Dizajn ručke za bale za optimalnu u..
AKUMULATORSKE ŠKARE 3,6V AKUMULATORSKE ŠKARE 3,6V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GSL200
Šikar 3.6 je idealno bežično rješenje za šišanje rubova travnjakai oko ukrasnih vrtnih površina.Dobra ergonomija, jednostavan i lagan za korištenje.Napaja ga Lithium Batterytech.Bolje performanse, dugo trajanje baterije, uvijek spreman za rad.Priključna stanica i odvojeni punjač za maksimalnu fleksi..
Akumulatorske škare za živicu 18V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GTC18502PC
Aku škare lako režu grane ili čiste zaglavke bez oštećenja oštrice ili živice.Duljina noža od 50 CM i razmak između noževa od 18 mm prikladna je za žive ograde srednje veličine.Izdržljiva, robusna oštrica dvostrukog djelovanja izrađena od kaljenog čelika.Dizajn ručke za bale za optimalnu udobnost i ..
Akumulatorske škare za živicu 18V 2.0 Ah 45cm
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GTC18452PC
Škare lako režu grane ili uklanjaju zaglavke bez oštećenja oštrice ili živice.Duljina noža od 45 CM i razmak između noževa od 18 mm pogodan je za manje živice.Izdržljiva, robusna oštrica dvostrukog djelovanja izrađena od kaljenog čelika.Dizajn ručke za bale za optimalnu udobnost i kontrolu.Dizajnira..
NLS Škare za živicu 420W 45cm NLS Škare za živicu 420W 45cm
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GT4245
Škare za živicu Black + DeckerTM GT4245 s T-ručkom su pravi izbor za udobano i sigurano ukrašavanje Vaše živice. 45 cm oštrica škara su pogodni i  za manje živice. Zbog dvoručnog prekidača sigurnosti i kočnice lopatice imaju visoku razinu sigurnosti. Sigurnost kočnice je zaustaviti nož u manje od 1 ..
Pila Aligator 550W Pila Aligator 550W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GK1000
  Radi kao ručna pila, ali sa snagom motorne pile.Ima potpuno zatvorenu šipku i lanac.Jednostavan za korištenje u cijelom vrtu.Jednostavno ulje.Snažan motor.Dvostruke ručke prekidača u stilu Lopper.Visok kapacitet rezanja.Revolucionarni novi alat za rezanje s učinkovitošću rezanja motornom pilom na ..
ŠKARE ZA OBREZIVANJE 65MN ALU 585-870MM PROLINE
NA LAGERU
Model: 40035
ŠKARJE ZA OBREZOVANJE 65MN ALU 585-870MM PROLINE..
ŠKARE ZA ŽIVICU I GRMLJE 7,2V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GSL700KIT
Akumulatorske škare Black+Decker GSL700 idealne su za rezanje trave u kutovima iteško dostupnim mjestima ili za formiranje grmlja.Zamjena oštrica je jednostavna i ne zahtijeva dodatne alate.Meki rukohvat osigurava veću udobnost i sigurnost pri radu.Škare imaju Li-Ion bateriju s do 60 minuta rada.Ošt..
Škare za živicu i ukrasno grmlje 7,2V Škare za živicu i ukrasno grmlje 7,2V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GSL700
Škare 7 V & Shrubber dva su alata u jednom.To je svestrano rješenje za šišanje živica, malog grmlja i rubova travnjaka.Napaja ga Lithium Batterytech.Bolje performanse, dugo trajanje baterije, uvijek spreman za rad.Jednostavan je i lagan za korištenje.Brz i jednostavan sustav izmjenjivih noževa za pr..
ŠKARE ZA ŽIVU OGRADU 700 W ŠKARE ZA ŽIVU OGRADU 700 W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GT7030
True Cut tehnologija omogućuje rezanje grana promjera do 25 mm u jednom prolazu.Laserski rez, dijamantno brušene oštrice za čišći rez i bolju završnu obradu.Razmak noževa od 30 mm za rješavanje većih živica.Uključena je zaštita vrha oštrice za zaštitu od slučajnog oštećenja.Priložen je tvrdi kovčeg ..
Prikazano 1 do 11 od 11 (1 stranica)