Menu
Vaša košarica


Rezači živice i sjekači za travu

 

AKU MAKAZE ZA ŽIVU OGRADU 36 V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GTC36552PC
Škare za živicu lako režu grane ili uklanjaju zaglavke bez oštećenja oštrice ili živice.Duljina noža od 55 CM i razmak između noževa od 22 mm prikladna je za žive ograde srednje veličine.Izdržljiva, robusna oštrica dvostrukog djelovanja izrađena od kaljenog čelika.Dizajn ručke za bale za optimalnu u..
AKU ŠKARE ZA ŽIVICU 36V AKU ŠKARE ZA ŽIVICU 36V
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM583N
  Visokoučinkoviti motor bez četkica s metalnim kućištem za dulji vijek trajanja,duži rad i veću trajnost i učinkovitost.Laserski rezač dvostrukog djelovanja od 55 cm od kaljenog čelika s reznim razmakom od 19 mm.Premaz oko pomoćne ručke omogućuje udobno držanje u nekoliko položaja.Dvostruko ručno u..
AKU ŠKARE ZA ŽIVICU DCM563P1 AKU ŠKARE ZA ŽIVICU DCM563P1
NA LAGERU
Brand: DeWalt Model: DCM563P1
Vrtne makaze imaju najnovije proširenje asortimana XR sustava i profesionalnu izvedbu sdodatna pogodnost bežičnog rada.Ima kompaktan i lagan dizajn za manje umora korisnika tijekom podrezivanja.Laserski rezani noževi dvostrukog djelovanja od 55 cm s razmakom od 19 mm i kaljenim čelikom za dulje vrij..
AKU ŠKARE ZA ŽIVU OGRADU 36V 1 x 2.5Ah Li-ion AKU ŠKARE ZA ŽIVU OGRADU 36V 1 x 2.5Ah Li-ion
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GTC365525PC
Škarje za živo mejo 55 cm 2 Ah POWERCOMMAND™, so oblikovane tako, da jih je udobno držati v roki, omogočajo močnejše reze s pritiskom na gumb.Idealne so za rezanje debelih, trdih vej in preprečevanje zagozditve rezila. 55-centimetrskim rezilom in 22-centimetrskim razmikom med rezilom lahko in enosta..
AKUMULATORSKE ŠKARE 3,6V AKUMULATORSKE ŠKARE 3,6V
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GSL200
Šikar 3.6 je idealno bežično rješenje za šišanje rubova travnjakai oko ukrasnih vrtnih površina.Dobra ergonomija, jednostavan i lagan za korištenje.Napaja ga Lithium Batterytech.Bolje performanse, dugo trajanje baterije, uvijek spreman za rad.Priključna stanica i odvojeni punjač za maksimalnu fleksi..
Akumulatorske škare za živicu 18V 2.0 Ah 45cm
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: GTC18452PC
Škare lako režu grane ili uklanjaju zaglavke bez oštećenja oštrice ili živice.Duljina noža od 45 CM i razmak između noževa od 18 mm pogodan je za manje živice.Izdržljiva, robusna oštrica dvostrukog djelovanja izrađena od kaljenog čelika.Dizajn ručke za bale za optimalnu udobnost i kontrolu.Dizajnira..
Akumulatorske škare za živicu 18V 4.0 Ah
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: GTC18504PC
  Škare za živicu lako režu grane ili uklanjaju zaglavke bez oštećenja oštrice ili živice.Duljina noža od 50 CM i razmak između noževa od 18 mm prikladna je za žive ograde srednje veličine.Izdržljiva, robusna oštrica dvostrukog djelovanja izrađena od kaljenog čelika.Dizajn ručke za bale za optimalnu..
Električne škare za živicu 500W 55cm Električne škare za živicu 500W 55cm
NIJE NA ZALIHI
Brand: Black & Decker Model: GT5055
  True Cut tehnologija omogućuje rezanje grana promjera do 25 mm u jednom prolazu.Laserski rez, dijamantno brušene oštrice za čišći rez i bolju završnu obradu.Razmak noževa od 30 mm za rješavanje većih živica.Uključena je zaštita vrha oštrice za zaštitu od slučajnog oštećenja.Priložen je tvrdi kovče..
ELEKTRIČNE ŠKARE ZA ŽIVU OGRADU 600 W, 60 CM
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: BEHTS501
Električni škare za živu ogradu Black + Decker s oštricama s dvostrukim učinkom idealni su za raspored svih vrsta grmlja. Inovativne oštrice SAWBLADE režu grane do 35 mm.Škare su izuzetno lagane, kompaktne, ergonomskog oblika, što će obrezivanje učiniti puno lakšim nego prije. Ručka je dodatno omota..
Pila Aligator 550W Pila Aligator 550W
NA LAGERU
Brand: Black & Decker Model: GK1000
  Radi kao ručna pila, ali sa snagom motorne pile.Ima potpuno zatvorenu šipku i lanac.Jednostavan za korištenje u cijelom vrtu.Jednostavno ulje.Snažan motor.Dvostruke ručke prekidača u stilu Lopper.Visok kapacitet rezanja.Revolucionarni novi alat za rezanje s učinkovitošću rezanja motornom pilom na ..
ŠKARE ZA CVIJEĆE, INOX 8
NA LAGERU
Brand: Proline Model: 40088
Škarje z rezilom iz nerjavečega jekla. Ročaj je izdelan iz najlona z dodatkom steklenih vlaken, zaradi česar je lahek in hkrati zelo vzdržljiv. Poleg tega je ročaj prekrit z gumijastim, nedrsečim TPR materialom. Orodje je dolgo 20 cm. Največji premer reza je 18 mm...
ŠKARE ZA CVIJEĆE, INOX 8
NA LAGERU
Brand: Proline Model: 40086
Škarje z rezilom iz nerjavečega jekla. Ročaj je izdelan iz najlona z dodatkom steklenih vlaken, zaradi česar je lahek in hkrati zelo vzdržljiv. Poleg tega je ročaj prekrit z gumijastim, nedrsečim TPR materialom. Orodje je dolgo 20 cm. Največji premer reza je 18 mm...
Prikazano 1 do 12 od 21 (2 stranica)